Om os

Bag skærmen sidder Jonas og Annette, to senior profiler med mange års erfaring fra den københavnske bureauverden, startups og større danske virksomheder som Aller Media, Mærsk og Danske Spil.

Vores tilgang

'Junto' betyder 'sammen' på spansk, og vi har valgt navnet, fordi vi rigtig gerne vil løse opgaverne sammen med vores kunder.

Vi arbejder projektbaseret med kreative sprints, og du er med hele vejen i processen. På den måde undgår vi at bruge unødig tid på at arbejde os ud af et sidespor.

Vi kan agere som bureau, som in-house team, på timebasis eller på en fast aftale. Der er mange muligheder, og den eneste fællesnævner er, at vi tror på, at alle udfordringer kan løses i fællesskab, med et kreativt mindset og en god kop kaffe.

junto-studio-workshop

Det kan vi

UX (User Experince)

Et brugervenligt produkt er alfa omga for at skabe en sund forretning. Vi udvikler og optimerer designløsninger, som løfter dit produkt til glæde for både din forretning og dine brugere.

UX Design
Konverteringsoptimering (CRO)
Brugerrejse mapping
UX Analyse & Strategi
Koncepttest
Brugertest & Research

Design og animation

Et godt design sætter standarden for dit produkt. Vi hjælper dig med at skabe den røde tråd, som giver dine brugere en visuel oplevelse, som kan huskes.

UI Design
Visuel Identitet
Motion design
Designsystemer

Vores team

Vi mødte oprindeligt hinanden som kollegaer, så blev vi venner og sidenhen også kærester. Med tiden har vi udvidet holdet med en datter og ‘Junto Studio’, så teamet må siges at være både sammentømret og stress-testet.

Jonas er specialiseret i User Experience og Annette i design og animation, så vi er rigtig godt rustet til at udvikle, transformere og optimere dit digitale produkt.

junto-studio-familie-2

Skal vi arbejde sammen?

Lad os se, om vi er et match til et godt samarbejde. Vi er altid klar på at sparre og rådgive, også selvom der ikke ender med et samarbejde.

Junto Studio ApS
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

CVR: 42902713

View